Familie & Relatie

Familie en relatie

Als u beslist om samen verder te gaan, is het goed om een aantal belangrijke zaken te regelen. Afhankelijk van of u gaat trouwen, een geregistreerd partnerschap aangaat of ‘gewoon’ gaat samen wonen gelden verschillende wettelijke bepalingen. Als u hiervan af wilt wijken, dan zult u dat officieel vast moeten leggen via de notaris.

 Heeft of krijgt u samen kinderen? Vergeet dan niet om na te denken over wat er kan gebeuren wanneer u beiden komt te overlijden. Ook al denkt u hier liever niet aan, het is goed om problemen achteraf te voorkomen en uw nabestaanden zonder zorgen achter te laten.

Mocht uw relatie toch niet in stand blijven? Dan kunnen wij u adviseren over alles wat er dan geregeld moet worden wat betreft uw kinderen, uw huis en/of uw pensioen.

Met recht vertrouwd.

Bel ons voor meer info of voor een afspraak!

Aan een informatief gesprek van een half uur zijn geen kosten verbonden.

Wilt u graag een persoonlijk gesprek?

Contact gegevens

  Monnikstraat 62, 7571 CW Oldenzaal

   Telefoon: +31 (0)541 - 57 25 25

  Email: info@notariskantoorkroezen.nl

Over ons

Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal is een modern, flexibel notariskantoor met als doel een optimale dienstverlening met oog voor de persoonlijke wensen van haar cliënten. Ons enthousiaste team bestaat uit Hans Kroezen (notaris), Susanne Borghuis (toegevoegd-notaris), Pauline Bakker (kandidaat-notaris), alsmede 6 notariële medewerkers. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat.