Een fijne samenwerking bij moeilijke vragen

Een fijne samenwerking bij moeilijke vragen

door | maart 2017

Op een paar momenten in het leven is het noodzakelijk om in contact te komen met een notaris. Bijvoorbeeld als u gaat trouwen of samenwonen. Want wat moet u hiervoor regelen? En als u uw kinderen een bedrag schenkt, hoeveel belasting betalen ze dan daarover? Of hoe kunt u alles netjes regelen voor uw kinderen als u en uw partner uit elkaar gaan?

Als u lid bent van Coöperatie DELA dan kunt u over verschillende onderwerpen advies krijgen en in contact komen met één van de aangesloten notarissen. Zij helpen u voor een all-in tarief. Bijvoorbeeld als u een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, schenkingsakte, testament of echtscheidingsconvenant wilt laten opstellen.

DELA VoorelkaarDesk
Wilt u gebruik maken van deze service? Bel of mail dan gratis met de specialisten van DELA VoorelkaarDesk. Zij helpen u met plezier bij de voorbereidingen van de akte die u wilt laten opmaken. Daarna worden uw wensen doorgestuurd naar een deelnemende notaris bij u in de omgeving.
U ontvangt een concept van uw akte en de notaris neemt contact met u op om een afspraak te maken om de akte op het notariskantoor te ondertekenen.

Notariskantoor Kroezen
Woont u in Overijssel dan is de kans groot dat u doorverwezen wordt naar Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal. Notaris Hans Kroezen is degene die dan uw akte opmaakt. Samen met zijn team van ervaren medewerkers is hij u graag van dienst en helpt hij u bij het maken van de juiste keuzes.

Wenst u informatie over het bovenstaande dan kunt u altijd bellen met:
Notariskantoor Kroezen op (0541) 57 25 25 of met de DELA VoorelkaarDesk op 040 219 91 00.

Met recht vertrouwd.

Bel ons voor meer info of voor een afspraak!

Aan een informatief gesprek van een half uur zijn geen kosten verbonden.

Contact gegevens

  Monnikstraat 62, 7571 CW Oldenzaal

   Telefoon: +31 (0)541 - 57 25 25

  Email: info@notariskantoorkroezen.nl

Over ons

Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal is een modern, flexibel notariskantoor met als doel een optimale dienstverlening met oog voor de persoonlijke wensen van haar cliënten. Ons enthousiaste team bestaat uit Hans Kroezen (notaris), Susanne Borghuis (toegevoegd-notaris), Pauline Bakker (kandidaat-notaris), alsmede 6 notariële medewerkers. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat.